vineri, 3 august 2012

Glowing Peach si Classic Rose

        Marturisesc ca sunt o mare consumatoare a produselor cosmetice Oriflame. In trusa mea de farduri se gasesc foarte multe produse achizitonate din cataloagele acestui brand, unora le sunt fidela de foarte mult timp, insa exista si produse care mi-au lasat un feedback negativ si despre care o sa va vorbesc pe parcurs si voua. Astazi insa vreau sa va arat doua dintre produsele mele preferate din oferta Oriflame, este vorba de doua farduri de obraz din gama Oriflame Beauty Perfect Blush: Glowing Peach si Classic Rose




      Amandoua fac parte din aceeasi gama, cel din dreapta Classic Rose este cumparat mai demult si inscripitia Oriflame s-a sters in portfard, printre celelelate cosmetice.

        Glowing peach, asa cum ii spune si numele este un peach cu particule mici aurii, este foarte delicat si confera un glow subtil pometilor.



        Classic Rose, l-am cumparat prima data si l-am folosit foarte mult timp. Este usor sidefat si el, insa mult mai cuminte, calitativ este insa mai bun decat primul. Este mai cremos si mai pigmentat. Rozul nu este foarte intens, ci o nuanta care se potriveste foarte bine cred ca tuturor tenurilor. 



        Amandoua insa sunt foarte pigmentate, se blenduiesc usor si rezista pe ten foarte bine.Nu vin cu aplicator, desi nu vad cum ar putea cineva folosi acele pensule minuscule, insa sunt prevazute cu o oglinda generoasa. Ambalajul este negru, compact, confectionat dintr-un plastic dur, rezistent, nota 10 din partea mea. Eu nu simt nevoia sa il reaplic in cursul zilei. Din pacate pozele nu reflecta adevarata realitate.

GLOWING PEACH si CLASSIC ROSE

        Din aceeasi gama mai exista un al treilea fard de obraz - Fresh Pink un roz mat, extrem de intens si pigmentat, care insa este cam greu de purtat si am preferat sa nu mi-l achizitionez. 
Le-am cumparat la oferta si m-au costat 18 - 19 lei. 

Voi ati incercat vreunul dintre cele trei farduri de obraz? 

6 comentarii:

  1. Bine ai venit!:*
    Astept cu nerabdare postarile tale
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, ma bucur foarte mult de primirea calda!
      Pupici! :)

      Ștergere
  2. Si eu le am pe amandoua, glowing peach este foarte, foarte frumos si potrivit pentru vara. In poza ta pare mai mult spre roz, insa este un peach delicios cu particule aurii fine.
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate in poze nu am reusit sa surprind particulele acelea si nici culoarea exacta, insa se vede foarte bine in primele poze, acelea redau mai bine realitatea.

      Multumesc frumos pentru comentariu! :)
      Pup!

      Ștergere
  3. ;)) si eu am nuantele astea si imi plac foarte mult pentru ca imi rezista pe ten pana le demachiez (eu avand tenul gras)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le iubesccccc :P Le folosesc in fiecare zi si ma tin destul de mult ca si cantitate. Isi merita toti banii. Eu am tenul mixt si sa stii ca am avut probleme cu niste blush-uri ca se duceau foarte repede de pe fata, dar cu astea nu am avut niciodata, ma tin de dimineata pana seara.

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...