sâmbătă, 4 august 2012

Colectia mea de parfumuri Oriflame

        S-a nimerit ca si a doua postare a mea sa fie tot despre produse Oriflame, asa ca astazi vreau sa va arat colectia mea de parfumuri din categoria Oriflame (unele sunt ape de toaleta, altele de parfum, eu le-am adunat pe toate sub denumirea generica de parfumuri, dar voi specifica la fiecare in parte in ce categorie intra):
Este vorba despre sase parfumuri:
1. PRECIOUS Moments
2. ENIGMA
3. ICE
4. MUSE
5. VOLARE Magnolia
6. DELIGHT

O sa le iau in ordine si o sa vi le prezint succint pe fiecare.
1. Apa de parfum Precious Moments face parte din categoria "florar" este un parfum sofisticat, dar proaspat, aleg sa il port de obicei seara sau la evenimente mai speciale. Sticluta este extrem de interesanta, multifatetata, prevazuta in partea superioara cu un inel detasabil cu piatra transparenta. Acest accesoriu face legatura cu continutul bogat in pulbere de diamant care lasa sclipiri argintii pe piele. 
Este unul dintre preferatele mele. 
Contine note de mar, fructe de padure, flori albe si lemn pretios. Il recomand persoanelor carora le plac aromele florale, fresh. 
In momentul de fata pe site se gaseste la pretul de 49.99 lei/ 50 ml.



2. Apa de toaleta Enigma - editia Dare to Dream, face parte din aceeasi categorie "floral" dar si "fruity" , un parfum a carui alegere m-a facut extrem de fericita. Precum se vede din poze, modul de prezentare al acestuia este extrem de sofisticat. Vine intr-o cutie argintie captusita cu satin, sticla cu forma aerodinamica ma duce cu gandul la o vapaie, poate un foc pasional. 
Contine note de floare de frangipani si fructe de apa, eu una nu am reusit sa identific vreun miros anume. 
In momentul de fata pretul pe site este 54,99 lei/ 50 ml.



3. Apa de toaleta Ice, face si el parte din categoria "floral", este un parfum fara pretentii de mare seducator, eu il port ziua, la cursuri, la sala, de obicei cand am o zi incarcata. Are un miros foarte fresh, antrenant, perfect potrivit pentru activitatile cotidiene. 
In momentul de fata, pe site se gaseste la pretul de 35 lei/ 30 ml. Nu l-am cumparat niciodata la pret intreg, ci numai la oferte, sub 20 lei.


4. Apa de toaleta Muse, vine sa completeze gama "floral" sofisticata si ea, imbracata de gala, cu palariuta ei supradimensionata, invaluind totul intr-o aroma subtila de mosc. Este un parfum creat special pentru iubitoarele moscului. 
Are note de frunze verzi, viotele si mosc alb.
In momentul de fata se gaseste pe site la pretul de 85 lei/ 50 ml. Nu este la oferta. 



5. Parfumul de toaleta Volare Magnolia, asa cum probabil ati anticipat face parte tot din gama floral si asa cum ii spune si numele contine note de magnolie, dar si de citrice si mosc. Este un parfum care mie personal imi place foarte mult si simt ca ma reprezinta. 
In momentul de fata il gasiti pe site la pretul de 40 lei/ 30 ml. Nu este la oferta. L-am achiztionat impreuna cu aceasta minunata caseta de sapunuri din aceeasi gama. 



6. Delight, este o apa de parfum din cate cred eu (nu mai am cutia cu specificati), un produs pe care il am de mult timp si de care sunt foarte incantata. Il port ziua si pot sa spun ca il iubesc. Contine note de cireste, bergamota, lemn de cedru, trandafir, ciclama si bujor, o adevarata simfonie de arome care iti invaluie simturile si nu te lasa sa te simtiti niciun moment trista purtandu-l. Merita rasfatul fiecarei zile.
Din pacate in momentul de fata nu se mai regaseste in oferta Oriflame. 


Acestea sunt parfumurile mele Oriflame pe care le detin in momentul de fata. Voi aveti vreun preferat?

23 de comentarii:

  1. Hi Criss!:) I'm a huge perfume-addicted, would love to try all of these!:) Follow you back dear:) Kisses and happy sunday!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hy Lili, you have to try these perfumes and when you do that tell me what`s your opinion because I`m curious :P

      Ștergere
  2. Dar tie chiar iti plac produsele de la Oriflame.
    Eu nu sunt fana , rar am un catalog in mana.
    De la ei in materie de parfumuri nu am incercat decat giordanii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac destul de mult produsele lor si am destule :D Si produse de make-up si de ingrijire. Au un pret destul de mic si mi se par super ok.

      Ștergere
  3. Buna!
    Te urmaresc prin GFC, urmareste-ma si tu daca vrei!
    See you soon
    xoxo
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca ai multe parfumuri de la Oriflame :P Eu nu am incercat decat Precious Moment, nu l-am avut, doar l-am incercat si intr-adevar miroase super, imi place foarte mult, iar din restul listei Ice l-am cumparat de mai multe ori.
    Preferatul meu este insa Midsummer, nu-mi lipseste nicioadata! :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat foarte multe si dintre ele astea sunt preferatele mele. Si mie imi place Ice e supe ok pentru toata ziua. Midsummer mi-am luat de vreo doua ori, cred ca o sa mi-l comand in curand cand o sa fie la oferta :P

      Ștergere
  5. Si eu am avut o perioada in care mi-am cumparat mai multe parfumuri oriflame...insa nu persista deloc...in rest au o gama foarte variata de mirosuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca la fel am crezut si eu, dar unele chiar imi persista, de exemplu apele de parfum, tin destul de mult si au un pret destul de acceptabil. Mie cel mai mult imi place Precious Moments, il iubesc :P

      Ștergere
  6. am avut si eu Ice de doua ori, dar in vechiul ambalaj. E chhiar ok pentru pretul sau. In plus, am mai avut si Volare Magnolia impreuna cu sapunelele. Cam atat din lista ta, dar imi place mult ambalajul lui Muse.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu le am, preferate sut precious moments si enigma:D pup

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu am niciunul :(. arata foarte bine si cred ca miros la fel de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt parfumurile mele preferate, dar sigur mai incerc si altele :P

      Ștergere
  9. Tu ai colecttie oriflame eu Avon am vreo 10 parfumuri :D de la oriflame am folosit demult sun ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut mult mai multe de la Oriflame, dar astea mi-au ramas preferate. De la Avon am avut doar doua :P te pup :* :*

      Ștergere
    2. Hei buna.mai ai cumva acele sapunuri Volare magnolia?

      Ștergere
    3. Buna. Nu mai am parfumurile pentru ca am organizat un giveaway si le-am oferit atunci ca si cadou.

      Ștergere
  10. Hey ! Am de vanzare un parfum Enigma de la Oriflame, 50 de lei. este in cutie, nou nout, nu l am deschis deoarece l am primit cadou iar eu mai am unul identic. Pret negociabil . Multumesc & o zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  11. precious moments este deosebit si extrem de persistent

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...