vineri, 23 noiembrie 2012

MUA - Pearl Eyeshadows - REVIEW

Din momentul cand a ajuns prima comanda MUA si am vazut cum sunt fardurile, mi-am zis ca trebuie sa mai comand neaparat si astfel am profitat de reducerea de 35% de pe site si mi-am mai achizitionat cateva farduri. Astazi va arat doua dintre ele.


Daca data trecuta mi-am cumparat un fard mono mat, de data asta mi-am achizitionat doua farduri mono sidefate. Sunt foarte multumita si de acestea, au o calitate ireprosabila :P

 

Acest fard are 2g, nuanta este numarul 25 si este un visiniu deschis cu o tenta spre roz, iar in poze a iesit un pic mai deschis decat in realitate. Imi place mult culoarea, mai ales ca nu am nici un fard asemanator cu acesta.



 
Celalalt fard este de culoare roz pal, nuanta numarul 22, aceasta nuanta de roz o caut de foarte mult timp si m-am indragostit instantaneu. Tot 2 g are si acesta, dar stiu ca o sa-mi ajunga mult timp pentru ca este destul de mare.
 

Sunt foarte pigmentate aceste farduri si nu sunt prafoase deloc, oricat de mult fard as lua pe pensula nu cade pe fata. Ce mai imi place foarte mult la ele este ca au sideful foarte mic, foarte finut.

Puncte pozitive:
- foarte pigmentate
- sidef mic
- rezista intreaga zi
- nu sunt prafoase
- pret mic
- mare varietate de culori
 
Puncte negative:
- eu nu am gasit nici un punct negativ

Sincer iubesc aceste farduri si sigur o sa mai comand in viitor, ca parca as vrea toate culorile, nu ma pot abtine si incet, incet cred ca o sa-mi iau tot mai multe :P

Pretul mi se pare foarte bun, costa doar o lira bucata, deci foarte mic.



 
Voi ati incercat fardurile MUA? Cum vi se par?
 





 

9 comentarii:

  1. sunt frumoase! mai ales primul, are o nuanta deosebita :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte faine amandoua! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar foarte frumoase si au si un pret foarte bun:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le iubesc. Sper sa-mi achizitionez cat mai multe :P

      Ștergere
  4. Pana acum am 2 farduri MUA, amandoua pearl si sunt foarte multumita de ele. Se blenduiesc bine, nu sunt prafoase deloc, nu au fall out si sunt foarte cremoase si pigmentate. Am mai comandat 2 farduri, unu mat si unu pearl acum cand a fost promotia cu 35% off + transport gratis si sunt sigura ca si ele vor fi la fel de bune. Din punctul meu de vedere, nu doar ca isi merita toti banii, dar chiar si-ar merita mai multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu astept reducerea mare de 50%, presimt ca atunci o sa-mi cumpar mult mai multe :P

      Ștergere
  5. The colors are amazing!
    Do you want to follow each other?
    If so, follow me and I will follow you back for sure!

    http://thescentofglamour.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...