luni, 11 august 2014

Rochia perfecta si pantofii Cenusaresei...

Cred ca stiti deja ca albastru este culoarea mea preferata si daca s-ar putea as face totul albastru in jurul meu :)) Cum de foarte mult timp imi doresc sa am o rochie de aceasta culoare superba, am gasit ocazia perfecta sa-mi caut una pentru o nunta.


Bineinteles ca am cautat in magazine, vreo doua saptamani chiar si nu am gasit niciunde acel albastru care il vroiam eu, cand mi se pune pata, normal ca atunci nu gasesc. Cum nu vroiam nici in ruptul capului alta culoare la rochie, m-am hotarat sa-mi fac una la comanda.



Zis si facut; chiar am ramas foarte surprinsa ca am gasit materialul atat de repede. Parca nici nu ma mai interesa modelul, cat timp era albastraaaaaa. Imi place mult ce a iesit, este rochia perfecta pentru mine.


Cum nu stiam cum ramane cu rochia, daca o sa gasesc sau nu, mi-am cumparat pantofii inainte, unii care sa se potriveasca cam la orice rochie pentru o nunta. Asa am gasit minunatiile astea de care nu am putut sa ma dezlipesc deloc dupa ce i-am vazut, asa ca am plecat cu ei acasa :P

Ii puteti gasi aici


Va pup :* :*






8 comentarii:

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...