joi, 28 august 2014

Vestimentatia de toamna

Atunci cand frunzele incep sa cada din copaci inseamna ca toamna este pe drum. Este timpul sa impachetam rochiile de vara, sandale si pantaloni scurti si sa scoatem la lumina puloverele de dama, pantalonii, jachetele si in general hainele cu o greutate mai mare. Toamna este un timpul pentru haine mai groase si mari, bogate in culori frumoase si tesaturi profunde, care te fac sa te simti confortabil datorita caldurii oferite. In aceasta toamna exista o multime de articole vestimentare de dorit pentru a actualiza garderoba. Nota esentiala este data de un puternic accent pus pe piesele de inspiratie clasica, glamour si foarte feminine. Exista, de asemenea, un sentiment de reminiscenta in ceea ce priveste stilul retro din anii patruzeci, cincizeci, saizeci si saptezeci. Cu aceste note te poti bucura de un stil desavarsit in tot ceea ce inseamna vestimentatia pentru aceasta toamna.

Un lucru bun sunt culorile neutre avute de gecile de dama ce pot fi folosite atat ca in tip de imbracaminte elegant cat si pentru tinute casual asortate cu incaltaminte de genul cizme de dama. Acesta este modul perfect de a pastra un stil vesnic popular. Vestele de dama au fost intotdeauna clasificate ca o piesa clasica de imbracaminte. Acum sunt din nou in trend, mai ales daca alegem sa imbracam o piesa ce are mai multe nuante intre care exista un contrast major, ceva de genul alb si negru. O astfel de vesta poate fi o buna investitie atat pentru sezonul in curs, dar si pentru anii urmatori.

Un hanorac de dama cu diferite insertii sau mesaje se poate dovedi a fi o alegere nemaipomenita pentru toamna. De asemenea, este perfect si pentru ca ofera o protectie suplimentara in ceea ce priveste caldura, de multe ori putand fi purtat fara alte articole vestimentare peste. Imbraca un hanorac cu blugi skinny si sneakers dama daca vrei o tinuta trendy pentru zilele de scoala, plimbari prin oras sau iesiri cu prietenii. Pentru ca deja anotimpul este trist nu ezita sa adopti culori cat mai vioaie, sau diferite modele in functie si de preferintele tale. Se accepta figurile geometrice, animal print-urile, mesajele cu subinteles sau pastelurile. Insa, hanoracul este necesar sa fie confectionat din materiale de calitate precum bumbacul pentru a nu simti friguul, dar totodata nici sa fie indepartata posibilitatea pielii de a respira.



Un cardigan tricotat este un alt mod foarte elegant de a mentine caldura in aceasta iarna. Cauta unul cu o forma mare si textura bogata pentru a adauga un plus de interes tinutei tale. Ai putea echilibra totul cu pantaloni slim fit si incaltaminte adecvata, precum pantofi cu toc, ghete sneakers de dama sau cizme dama. Culorile raman la alegera ta, insa nu uita sa imbini placutul cu utilul, nici ceva prea strident, dar nici o nuanta care trece neobservata.


Garderoba ta din ce se compune in aceasta toamna? Daca inca nu ai cateva tinute definite nu mai pierde timpul si incepe sa cauti pe MixModa.ro produse care consideri ca ar putea sa te avantajeze.


Un comentariu:

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...