miercuri, 20 august 2014

New skirt, new shoes...

Cum niciodata nu am destule haine, sau destui pantofi nu m-am putut abtine sa nu imi mai cumpar cate ceva, astea sunt doar doua dintre "chestiile" ce mi le-am cumparat.


Nu am multe fuste in garderoba, cred ca maxim trei din cate tin minte, pe care totusi nu prea le port, nu stiu nici eu de ce, dar parca in rochie ma simt mai confortabil. Fusta a plecat de fapt de la o simpla bucata de material; cautam ceva frumos pentru o rochie mai eleganta cand am vazut acest imprimeu superb, desi vroiam sa cumpar mai mult decat o bucata, nu am avut noroc si a trebuit sa ma multumesc doar cu atat. 




M-am tot gandit cum as putea sa pun cat mai mult in valoare acest imprimeu si pana la urma m-am gandit la o fusta; cum nu era suficient material, pentru partea din spate am ales un material negru simplu.


Imi place foarte mult cum a iesit, adevarul este ca am si ales pe cineva care se pricepe foarte bine la design si creatie. Daca doriti rochii sau orice alte haine la comanda, se pot realiza chiar si online prin skype. Pentru mai multe informatii intrati aici:  Maria Stepan Design .


Pantofii i-am ales un pic mai greu, vroiam o pereche negrii neaparat si cum in magazinul respectiv erau foarte multe modele si culori, parca cu greu am ales negru :P


M-au convins prin faptul ca erau aproape cei mai comozi din magazin, in comparatie cu alti stiletto care ma strangeau foarte tare la degete si mi-a placut de altfel si fundita draguta.


Bulversata de atatea modele superbe de pantofi parca nu eram sigura ca i-am cumparat pe cei mai potriviti, abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca ii pot purta aproape la orice, fusta, pantaloni, rochita etc. deci, in concluzie, acum sunt sigura ca sunt perfecti pentru mine.


Acum, abia astept sa port pantofii si fusta :P

Va pup :* :*


8 comentarii:

  1. Superbe ambele achzitii! Fusta e ... psihedelica! :D Pantofii i-am admirat si eu pe un site, dar pe albastru ala royal ce-ti place tie, i-am tot pus si i-am tot scos din cos de o mie de ori :)))
    Sa le porti cu placere si sa fii iubita! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazin nu erau pe albastru, nici macar o pereche, probabil plecam acasa cu cei albastri, desi aveam nevoie de unii negri. Multumesc :*

      Ștergere
  2. Deci fusta mi se pare geniala! Foarte inspirata alegerea. Nici pantofii nu sunt mai prejos, sa le porti sanatoasa :*

    http://mandmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. skirt seems like a fun print :)

    xx
    smudged-fingerprints.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place extrem de mult fusta si vreau si eu pantofi cu fundita :)
    Iti dau adresa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa le port impreuna. Ti-as trimite dar esti un pic cam departe pentru curier :P Te pup :*

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...