sâmbătă, 23 august 2014

Giordani Gold Iconic Liquid Lipstick - REVIEW

Am cumparat acest ruj lichid in urma cu o luna cred, cand a aparut in catalogul Oriflame, fiind convinsa de reclama si de lucrurile care le promitea. Nu stiu de ce, dar ma asteptam la foarte multe de la el, probabil pentru ca ultimul ruj lichid care l-am incercat (YSL Lip Stain) a fost perfect din toate punctele de vedere, singurul dezavantaj este ca nu prea mi-l permit.


Eram foarte curioasa cum este acest ruj lichid de la Giordani si cand l-am vazut, nu am putut sa nu il cumpar. Nuanta aleasa de mine este Lucent Pink, iar pretul a fost 22.99 lei, fiind la reducere in catalog.

Descriere: Ruj lichid, creat pentru a oferi culoare intensa si luciu sublim. Textura lejera si inovatoare, ingredientele hidratante si intensitatea nuantei asigura obtinerea unui efect de buze senzuale. Contine ulei reparator de argan.

Imi place foarte mult ambalajul lui, mi se pare foarte finut si elegant, ca si un ruj de calitate. Aplicatorul din burete moale este facut in asa fel incat sa se muleze perfect pe buze.



Puncte pozitive:
- ambalajul foarte elegant
- aplicatorul foarte usor de utilizat
- pret accesibil

Puncte negative:
- mirosul, parca este un ruj ieftin
- are un gust ciudat, parca amar
- nu rezista foarte mult
- nu este foarte pigmentat

M-a cam dezamagit pentru ca ma asteptam sa fie mult mai pigmentat si sa reziste mai mult. Dupa vreo doua ore culoarea incepe sa se estompeze, chiar daca nu mananc sau beau; vreau sa specific ca l-am folosit fara contur de buze. Dupa cum se vede in poza de mai jos, in momentul aplicarii are niste particule rosii, dar care dispar dupa cateva minute.



Poate pana la urma treceam peste aceste dezavantaje, pentru ca imi place culoarea si consider ca mi se potriveste, dar mirosul si gustul sau, de ruj ieftin ma impiedica sa il mai folosesc.

Voi l-ati incercat ?? Ce parere aveti ??

Va pup :* :*




3 comentarii:

  1. Si eu l-am incercat si,asa cum scri si tu,am ramas surprinsa de mirosul sau de ruj ieftin.Altfel,imi place culoarea si imi place ca persista pe buze (pal si fara luciu,dar ramane acolo o culoare de baza).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intradevar ramane o culoare dar nu suport deloc mirosul si gustul, pacat de el :((

      Ștergere
  2. Sa stii ca in ultimul timp s-a intamplat ca mai multe produse din gama Giordani sa ma dezamageasca, desi nu credeam ca e posibil...eu am gloss-ul de la YSL si imi dau seama de diferenta.. :P
    Culoarea sa stii ca te prinde foarte bine!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...