luni, 5 mai 2014

Prima mea comanda Miniprix

De cate ori am intrat pe Miniprix niciodata nu am nimerit marimea potrivita la pantofi, pana saptamana trecuta cand s-a intamplat in sfarsit inevitabilul.

Am intrat sa vad ce mai este nou, fara sa ma gandesc ca o sa cumpar ceva, dar cand am vazut doua perechi de pantofi la un pret minuscul nici nu am mai stat pe ganduri si i-am cumparat.


Comanda a venit foarte repede, am fost chiar surprinsa. Prima pereche care mi-as "sarit" in ochi a fost cea gri, cu pietre, era singura pereche, fix marimea 37 la 14,90 lei. Mi se pare imposibil sa gasesc o pereche de pantofi la acest pret.


Cand au ajuns am fost foarte curioasa cum sunt, pentru ca la pretul aceasta sincer nu ma asteptam la cine stie ce, dar am fost placut surprinsa pentru ca sunt de foarte buna calitate. Acestia mi-au placut mult pentru ca sunt foarte comozi.


La a doua pereche mi-a placut mult culoarea, fiind perfecta pentru vara. Desi pareau un pic inalti pentru mine, la pretul de 19,20 lei nici nu am mai stat pe ganduri. Transportul a fost 14 lei, deci am platit 48,10 lei in total, un pret mic pentru doua perechi de pantofi :P


Desi eu port marimea 37 la majoritatea pantofilor cu toc, din pacate nu mi s-a potrivit nicio pereche :( Sa mor de ciuda, nu alta, mai ales dupa ce am vazut cat de bine arata. Eu am ramas imbufnata pentru ca nu mi s-au potrivit insa foarte mult s-au bucurat prietenele mele. Lasa ca data viitoare imi cumpar 3 perechi, marimea 38, uite asa, de ciuda :))))

Voi ati facut cumparaturi pe acest site ??

Va pup :* :*


12 comentarii:

  1. Imi pare rau ca nu te-ai putut bucura de ei :(
    A doua pereche imi place mult, are o culoare frumoasa mai ales ca are si acel imprimeu floral in interior <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e, mi s-a parut o afacere prea buna de asta nu am avut noroc :P

      Ștergere
  2. Ce pacat ca nu te-ai putut bucura de ei! :(
    Te invit sa participi la giveaway-ul de pe blogul meu, daca iti place premiul: http://nuntastilata.blogspot.ro/2014/05/giveaway-time.html#comment-form :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca altele se bucura de comanda ta :))))
    Merci frumos!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ma bucur ca ti s-a potrivit o pereche. Sa-i porti cu placere :*

      Ștergere
  4. Arată atât de bine, ambele perechi, şi nu pot crede că au costat doar atât!
    Îmi pare rău că nu au fost mărimea ta, însă. Mie mi-e tare frică să încerc pantofi de pe internet, tocmai din motivul ăsta, că nu ştiu dacă îmi vor fi buni.
    Sper totuşi să mai faci asemenea postări (de data asta cu final fericit), îmi plac tare mult!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici acum nu-mi vine sa cred ca au fost atat de ieftini. Macar acum am experienta pe acest site si stiu ca 38 e marimea ce mi se potriveste, sper sa mai gasesc cate ceva :P
      Te pup :*

      Ștergere
  5. sunt frumosi, pacat ca a trebuit sa renunti la ei :(.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...