miercuri, 6 noiembrie 2013

My new boots ♥♥♥

Dupa indelungi cautari prin mall si prin toate magazinele cu incaltaminte de piele, mi-am cumparat in sfarsit perechea de ghete muuuullllttt dorita :P




Cred ca niciodata nu m-am hotarat atat de greu ca acum, era sa nu le cumpar nici pe acestea, pentru ca pana nu le-am incercat nu prea mi-au placut, insa in picior arata mult mai bine.



Vroiam sa fie neaparat de piele, iar in mall am gasit vreo 2-3 modele care mi-au placut, insa pretul lor mi s-a parut cam exagerat, de la 450 lei in sus si sincer nu cred ca merita atatia bani doar pentru ca sunt de la Zara sau alta firma, ma intereseaza mai mult calitatea.


Dupa doua saptamani de cautari, mi-am cumparat in sfarsit aceasta pereche, de la PantofulGalben. Pretul lor a fost 315 lei cu 10% reducere, destul de acceptabil parerea mea, si presimt ca o sa ma tina destul de mult pentru ca sunt lucrate foarte bine.

Imi plac destul de mult pentru ca sunt foarte comode, foarte calduroase, au un fel blanita ca si captuseala si in ultimul rand se potrivesc aproape la orice tinuta.



Voi ce parere aveti ???

Va pup :* :*


8 comentarii:

  1. Stiu cum e:)). Mi-am cautat si eu cizme in disperare timp de 3 saptamani si de abia saptamana trecuta am cumparat ceva.
    Sa le porti sanatoasa:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, problema este ca as mai vrea o pereche dar nu stiu exact ce model, trebuie sa merg sa incerc tot ce gasesc :P

      Ștergere
    2. Aa. Si eu mai vreau o pereche dar de data asta vreau sa fie lungi si simple sa le pot lua cu rochite :D:*

      Ștergere
    3. Eu nush exact ce vreau, doar sa fie foarte diferite de acestea :P

      Ștergere
  2. Daaaa, imi plac, sa le porti cu placere si sa-ti tina de cald!! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc. Si mie parca imi plac mai mult pe zi ce trece incat le-as purta in fiecare zi ;)))

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...