miercuri, 24 iulie 2013

Empties.....

Astazi m-am gandit sa va arat ce produse am consumat eu luna asta, desi nu este inca la sfarsit. De obicei nu le consum prea repede, dar in multe dintre produsele de mai jos aveam o cantitate foarte mica, cam de un deget sau mai putin si vroiam sa scap de ele mai repede pentru ca mai mult ma incurcau.


Am terminat primul meu BHA Paula`s Choice si sunt foarte incantata ca l-am incercat. Nu cred ca o sa mai renunt la el vreodata, se vede o mare imbunatatire a tenului de cand l-am folosit. 

Si crema cu acid hyaluronic cumparata de pe iherb.com mi se pare foarte buna si destul de ieftina, acum sunt la al doilea tub si ma bucur ca am descoperit-o (review AICI).


De cand mi-am cumparat acest demachiant de la Garnier, fara parfum, alcool si coloranti, parca nu mai vreau sa incerc altul, curata atat de bine tenul si imi place la maxim ca nu ma ustura ochii nici macar un pic. 

Lotiunea tonica Balea, a fost destul de buna raportata la pretul ei mic, dar parca as vrea sa incerc si altceva, o apa micelara poate....Aveti idee care ar fi mai buna??


Aceste fonduri de ten m-am ambitionat foarte tare sa le termin, pentru ca mai aveam cate putin in fiecare. Cel mai mult mi se potriveste cel de la Kron (sper sa il mai gasesc undeva) si L`oreal True Match. 


Si pudra Kron a fost foarte buna, dar imi place mai mult textura celei de la Oriflame, desi pretul este mai mult decat dublu la pudra Oriflame fata de cea de la Kron.


 Parfumurile mai de toata ziua, Sparkle in Paris si Sun, le-am terminat destul de repede dupa ce le-am purtat mai tot timpul in geanta. Tot de la Oriflame sunt amandoua, dar Sparkle in Paris mi se pare minunat, imi dadea o stare de bine tot timpul, cred ca o sa-l mai cumpar in viitor.


Voi ce produse ati consumat luna asta ??

Va pup :* :*


6 comentarii:

  1. wow, ai terminat multe luna asta :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, cat de multe ai terminat...pfff, felicitari, cea mai bogata colectie de recipiente goale pe care am vazut-o pana acum..:p Bravo! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi. La fond de ten a fost mai greu, abia m-am abtinut sa nu-l folosesc pe cel de la Seventeen, dar pana la urma am reusit sa le consum pana la capat :P

      Ștergere
  3. Si eu am folosit si inca folosesc lotiunea tonica de la Balea. E buna, dar parca as vrea ceva mai bun de atat. Imi plac parfumurile tale muuult.

    RăspundețiȘtergere
  4. pregatesc si eu o astfel de postare dar nu am terminat nici pe departe atatea produse :))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...