joi, 18 iulie 2013

Adidasii - un accesoriu casual

Stiu nu am fost foarte activa pe blog in ultimul timp, insa am trecut printr-o perioada mai aglomerata si mi-am schimbat putin lista de prioritati, insa promit ca de acum voi reveni in forta si voi relua ritmul normal de postare, fara pauze atat de lungi. 

Inspirata de tinuta mea de zi cu zi, m-am gandit ca astazi ar fi o idee buna sa va vorbesc/exemplific cu multe poze, despre cum am putem integra o pereche de adidasi (pantofi sport) intr-o tinuta de zi cu zi, adica cum putem ramane fashion, moderne, dar si comode in acelasi timp. Mai peste tot am citit articole cu ce fel de adidasi ni s-ar potrivi piciorului, inaltimii, dar mai rar am gasit am gasit informatii despre cum ii putem asorta unor tinute casual, adica purtati in afara activitatilor sportive, astfel incat m-am pus pe cautat outfit-uri interesante care au ca element central - celebrii adidasi.

Mie personal imi plac hainele si incaltamintea foarte comoda, mai ales pentru ca ajung doar seara acasa. Cel mai mult imi place sa port tenisi/adidasi colorati pentru ca inveselesc orice tinuta, acum am facut o obsesie pentru o pereche rosii si parca i-as purta in fiecare zi, lucru ce-mi stimuleaza imaginatia pentru tot felul de combinatii vestimentare.


Mai citesc online, din cand in cand, tabloidele internationale si imi place mult cand vad anumite vedete cum asorteaza perfect o pereche de adidasi la tinuta lor, fiind foarte fashion. In principal acestea sunt sursele mele de inspiratie.

Pantofii sport combinati cu pantaloni scurti reprezinta o combinatie vestimentara cu care nu prea ai cum sa dai gres. Fie ca pantalonii sunt jeansi cu talie inalta sau joasa, combinatia arata la fel de bine si iti confera o libertate totala de miscare. Pentru acest stil, eu personal ador tricourile albe, lejere cu mesaje haioase sau personaje din desene animate.

Jeansii skinny sunt de departe preferatii mei, iar astfel de combinatii port zilnic, bine, mai putin de cand cu caldura aceasta ingrozitoare. O buna alternativa pentru jeansi o reprezinta colantii, efectul vizual e cam acelasi.




Nu am incercat niciodata, insa combinatia adidasi - fusta creion este absolut superba, mi-ar trebui putin curaj sa port aceste piese impreuna, e adevarat ca as iesi destul de mult, din zona mea de confort, insa cu siguranta combinatia este una reusita.
-----------------------------------------------------------------------------------
Evident o buna sursa de inspiratie o constituie blogurile de fashion, asadar am gasit si cateva bloggerite cu idei foarte bune de purtare a adidasilor. Va las sa admirati pozele :

Fusta scurta (necesita picioare frumoase si bine lucrate).
In colajul de mai jos, se poate observa predilectia catre adidasii cu elemente neon - una dintre noile tendinte in ceea ce priveste pantofii sport.  
Nuantele metalizate - o alta tendita si una fooooarte draga mie. :)

Si evident din nou pantaloni scurti:

Combinatiile si ideile necesare ca aparitia ta sa fie una fashion, dar in acelasi timp comoda si feminina in fiecare zi, sunt nemarginite, eu personal ma regasesc deseori in ipostaza in care port o pereche de adidasi dama cu colanti sau blugi foarte skinny, iar mai nou cu jeansi scurti si recunosc ca imi este extrem de greu sa renunt la o pereche de incaltari sport, comoda si usoara pentru durerea pantofilor cu toc...



Sunt curioasa cum purtati voi adidasii in tinutele de zi cu zi sau ii purtati doar in cadrul activitatilor sportive ?


Va pup :* :*



3 comentarii:

  1. la liceu purtam numai adidasi, apoi am renuntat complet la ei. doar o pereche debascheti am mai avut pe care-i purtam ocazional. in toamna, insa, mi-am luat o pereche nike si i-am purtat fff des, chiar si acum, de curand, cand am fost in excursie. sunt asa comozi si arata si bine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma simt atat de bine in adidasi. Pacat ca nu ii pot purta in fiecare zi :P

      Ștergere
  2. Hi Criss!! We are a spanish couple that love travelling and photography. That is why we decide to create a project in which show our two hobbies.
    Visit our website! http://kissmein.wordpress.com/
    Thanks! and we hope that you like it :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...