sâmbătă, 18 mai 2013

New goodies.....

Desi incerc sa-mi cumpar cosmetice doar atunci cand am nevoie, cateodata simt nevoia sa mai imi cumpar cate ceva in plus, doar asa de dragul de a avea ceva nou ;))

De la Oriflame nu mi-am luat foarte multe, am incercat sa ma abtin la unele chestii de care nici nu aveam nevoie defapt :P Am dat comanda pentru mine si pentru o prietena si am primit cadou un sampon si un balsam, nu stiu exact de ce pentru ca nu scria niciunde de vreo oferta :))


Mi-am luat un set de bureti de celuloza, daca tot erau la reducere m-am gandit ca ar fi cazul sa-i mai schimb.



Set de 2 bureti, PRET 4,99 lei, COD: 15887

Cum nu avut niciodata creion alb pentru ochi, eram curioasa cum ar arata machiajul.Culoarea lui este defapt mai mult bej, dar mat, iar eu il folosesc mai mult pentru mucoasa interna. Creionul negru retractabil l-am avut mai demult si era un negru foarte intens si pigmentat; m-am bucurat mult ca este fix la fel cum mi-l aminteam.

Creion dermatograf retractabil, PRET 8,99 LEI, COD: 22490
Creion Khol pentru pleoape, culoare NUDE, PRET: 9,99 LEI, COD: 23859


Atat de mult mi-a placut aceasta manusa cand am vazut-o in catalog, incat trebuia sa fie a mea. Cand am primit-o am ramas uimita de cat e de mare, ma asteptam sa fie mult mai mica :))


Manusa de baie Hawaii, PRET: 9,99 LEI, COD: 26399


Crema mea de fata preferata era pe terminate (review aici) si cum imi place atat de mult, am dat repede o comanda pe Iherb si cu ocazia asta m-am hotarat sa incerc si eu pasta de dinti mult laudata pe mai toate blogurile :P
Crema cu acid Hyaluronic, PRET: 12,10$ (link)
Pasta de dinti Jason Power Smile, PRET: 4,69$ (link)


Am ceva probleme pe maini cu foliculita si vroiam sa incerc neaparat aceasta crema, dupa ce am vazut ca la Simona a avut un efect foarte bun; abia acum am gasit varianta mica. 

Crema Babylove (DM), PRET: 3,50 LEI

In Kaufland am gasit gelul meu de dus favorit, la promotie, primind cadou o crema de maini Dove si doar nu puteam sa ratez asa ceva nu ?? 

Gel de dus Dove + cadou crema de maini, PRET: 14,50 LEI


 Si ce credeti ca mi-am mai cumparat?? O jucarie noua. Desi stiam ca bricegele sunt doar pentru baieti, cand am vazut aceasta mica frumusete nu m-am putut abtine si mi-am comandat de AICI un briceag micut Victorinox. Nu era pe site, dar pot aduce orice produs Victorinox pe comanda, mai erau alte modele dar mie fix pe asta mi s-a pus pata :)))


Parca in realitate e si mai dragut ca in poze :P Il folosesc ca si breloc la chei si imi prinde bine sa am intotdeauna la mine o mica forfecuta si pila.  

Briceag Victorinox - Classic Spread Your Wings, PRET: 74 LEI


 Sa aveti un weekend minunat ! ! !
Va pup :* 








16 comentarii:

  1. Si eu mi-am comandat creionul retractabil pt ochi,insa in nuanta maro,si imi place mult:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere ! :*..Eu in ultima vreme nu mi-am mai comandat de la Oriflame pentru ca mereu exageram cu marimea comenzii..mai ales ca nu dadeam banii pe loc si doar comandam din catalog :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, stiu exact ce zici. Eu mai sar peste cate un catalog, dar nu ma pot abtine prea mult :)))

      Ștergere
  3. Eu vreau creionul bej de la Oriflame si bureteii de celuloza.Luna asta stau cuminte ca am o nunta, dar luna viitoare dau spargere la portofel:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti sanatoasa!:))
    Imi place briceagul :X:)):*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Si mie mi se pare atat de dragut....Te pup :*

      Ștergere
  5. ce faina e manusa si sunt curioasa de balsamul de par.

    pentru foliculita momentan folossec bepanthen, dar am de gand sa cumpar si cremutza din dm dupa ce mi se termina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de bun este balsamul, dar parca nu as incerca altceva de cand am descoperit produsele Anian , probabil doar Joico :P
      Crema pentru foliculita sunt foarte curioasa cat de buna este...
      Te pup :*

      Ștergere
  6. Ce frumos e briceaguuuul, superb! :D
    Manusa aia e foarte mare, ai dreptate, ai incercat-o, nu te incurca la spalat? Pare cam incomoda.
    Pasta de dinti e preferata mea, nu mai folosesc altceva de cand am descoperit-o, sa le folosesti cu placere pe toate! :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat inca manusa, sunt curioasa cat de buna e. Abia astept sa incep si pasta asta de dinti :P
      Te pup :*

      Ștergere
  7. Ai scris un articol in oriflametrends in campania precedenta, de aceea ai primit samponul si balsamul;) Abia astept sa le incerc si eu pe ale mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca mi-ai amintit de articole, eu nu stiu cat de bune sunt, dar cred ca merita incercate :P
      Te pup :*

      Ștergere
  8. ce fain e creionul:) ce-mi place culoarea...eu am doar alb imaculat si chiar mi-ar trebui unu asa mai cremos...si briceagul este f fain colorat si dragutz:)si bureteii imi plac...dar nu ma prind la ce-i folosesti? la aplicat fond de ten sau? te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult creionul. Buretii de celuloza nu se folosesc la aplicat fondul de ten. Eu ii folosesc cand ma spal cu gel de curatare a tenului, atunci cand simt nevoia sa imi exfoliez tenul si ii mai folosesc cand imi dau jos masca cu argila, curata foarte bine si nu cred ca as mai putea fara ei :P
      Te pup :*

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...