joi, 7 februarie 2013

MUA Review & Swatches

In sfarsit a ajuns si la mine comanda de la Mua cu ocazia reducerii de 50% si free shiping. Sunt foarte multumita de ce mi-am ales, dar partea proasta este ca am mai putin de jumatate din ce vroiam si asta dupa lungi incercari a unei prietene de a pune comanda.

Incerc acest lucru si sa ma bucur de produse care, pararea mea, sunt de o calitate foarte buna. Produsele le puteti cumpara de pe site-ul lor, de AICI.





Produsele pe care le-am primit sunt trei farduri mono pearl eyeshadow, un blush, un luciu de buze si un eye primer.

Imi plac foarte mult aceste farduri, aspectul pe care il dau machiajului. Culorile acestea trei le-am ales perfect, sigur o sa-mi mai iau si altele :P


Primul fard - Pearl Eyeshadow este Shade 28 si este un aramiu foarte frumos si foarte pigmentat. Nu cred ca  am mai avut pana acum farduri mono asa pigmentate. Fardul are tot 2 g ca si celelalte pe care le-ati mai vazut intr-un review AICI si costa pe site 1 lira, deci foarte putin.


Are o culoare calda, foarte placuta si presimt ca o sa-l folosesc des :P


Al doilea fard mono este Shade 13, un mov inchis si sidefat, perfect pentru smoky eyes :P. 


Are tot 2 g ca si restul si costa pe site tot 1 lira, iar eu am avut 50% reducere, ceea ce inseamna ca l-am luat cam cu 3 lei :))) Merita mult mai mult aceste farduri, parerea mea.


Si am lasat cel mai superb fardul, ultimul. Este Shade 12, pe site se vede un pic verzui. Inainte sa-l cumpar am cautat cateva swatch-uri si nu prea semana cu cel de pe site. 

Sunt foarte fericita ca am ales aceasta culoare, pentru ca desi nu se vede in poza, este un fard duo-chrome superbbbbb. Nush sa va spun ce nuanta este, insa e superba. Parca este un gri-maroniu-verzui :P "Bate" in aceste culori si arata superb machiajul. 


Imi plac foarte mult aceste farduri mono si abia astept sa imi mai cumpar si altele. Sunt foarte pigmentate, iar in poza sunt aplicate direct pe piele, fara fond de ten, primer sau pudra. Toate fardurile rezista intreaga zi fara nici o problema. 


Blush-ul pe care l-am ales este Shade 4 si chiar daca nu seamana deloc culoarea cu cea de pe site, in poza de la ei este un roz pal, pe cand in realitate este un piersiciu.  Rezista o zi intreaga 



Are o cantitate de 2,4 g si costa tot 1 lira, la fel ca si fardurile mono. Nu este o cantitate foarte mare, dar la pretul care este si calitatea lui foarte buna sunt foarte multumita de el.


 Este foarte pigmentat si blush-ul, fiind nevoie de o cantitate destul de mica pentru a da un aspect fresh obrajilor :P


Vroiam mai multe gloss-uri, dar doar acesta a mai fost in stoc. Acesta se numeste Out There Plumping Lip Gloss, iar nuanta este Candy Pink. Are o cantitate destul de mare si costa 2 lire. Imi place mult nuanta aceasta de roz si mai imi place ca nuanta din tub este fix aceeasi si pe buze, ceea ce nu se intampla prea des la un gloss. Nu este lipicios deloc, iar singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca aplicatorul este foarte lung si nu am control foarte mare cand il folosesc. 



Are o consistenta foarte usoara, este destul de lucios si da un aspect foarte frumos buzelor. Rezista cateva ore bune si sunt foarte multumita de el.



Si ultimul produs este Eye primerul pe care nu l-am incercat inca asa ca nu mi-am format inca o parere, o sa revin cu o postare in privinta lui. Pe site costa 2,5 lire si nu exista decat o culoare, dar pentru mine pare potrivita.



Si cum au lansat ieri o noua paleta Undressed Me Too, un dupe dupa Naked 2, presimt ca o sa dau o noua comanda :P. Am vazut-o la ei pe blog, AICI,  impreuna cu cateva swatchuri.

Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta postare, cam lunga :P

Va pup :*: *







15 comentarii:

  1. Buna, cand ai plasat comanda si cand ai primit-o? Eu tot o astept si o astept si o astept si nimic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comanda a pus-o prietena mea pe 23 sau 24 ianuarie si a ajuns marti. Au avut foarte multe comenzi, cred ca din cauza asta intarzie. Fii optimista ca o sa ajunga :P
      Te pup :*:*

      Ștergere
    2. Sper sa ajunga zilele astea! Sa te bucuri de produse!

      Ștergere
  2. Cat de frumoasa e nuantaaaaaa 12 :P Ce rau imi pare ca nu mi-am luat si eu :P Si nr 13 e superb, le-am pus pe lista pe amandoua. Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste calitatea fardurilor, si la mine rezista o zi intreaga, isi pastreaza aceeasi intensitate, nu sunt prafoase si nu se imprastie la aplicare, mi se par de foarte buna calitate, iar de pret nici nu mai vorbesc... :P
    In ceea ce priveste primerul nu conteaza oricum culoarea, dupa ce il intinzi pe pleoape intra destul de mult in piele si aplicand si fard peste nu se mai vede mare lucru. Sunt curioasa cum ti se pare, astept review-ul tau.

    Si noua paleta e superba, pe asta sigur o sa mi-o iau si eu, abia astept ceva oferta pe site-ul lor. :P
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult nuanta 12. Parca le-as vrea pe toate acuma, dupa ce m-am convins cat sunt de bune. Abia astept sa incerc si primerul. Si la noua paleta nu ma pot abtine :))
      Te pup :* :*

      Ștergere
  3. Cat de bine arata fardurile :x sunt superbe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am inceput sa le iubesc si parca de fiecare data vreau mai multe ;))

      Ștergere
  4. mi-am luat si eu multe produse de la ei printre care si primer-ul si sunt extrem de multumita....este foarte bun si raportul calitate pret este extraodinar :9

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac toate produsele de la ei. Le-as cumpara pe toate :P

      Ștergere
  5. Hello dear, beautiful blog and cute product! now follow you and if you like you expect from me ;)

    http://teanonsolomoda.blogspot.it/

    Kiss Tea.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...