duminică, 2 septembrie 2012

Preferatele lunii august

Stiu ca este un pic mai tarziu, dar vreau sa fac aceasta postare in fiecare luna, ca sa vad si eu numai bine ce folosesc foarte des si sa mai fac un pic de curatenie printre cosmetice.

Am observat ca luna aceasta am folosit destul de multe produse Oriflame, imi plac destul de mult pentru ca au un raport pret-calitate destul de bun.


In materie de make-up am folosit foarte des un fond de ten Oriflame Studio Artist, nuanta Natural Beige, cod 22910 are o acoperire medie, numai buna pentru vara,  impreuna cu corectorul Studio Artist, nuanta Medium, cod 23052.

Intotdeauna folosesc pudra de fata pentru ca am tenul mixt si imi fixez totodata si fondul de ten. De data asta am ales tot de la Oriflame, pudra compacta matifianta, nuanta Medium/Dark cod 12808.

 
Fardul de obraz folosit intens luna aceasta este Bourjois, nuanta Ambre D`or, pe pielea putin bronzata arata superb aceasta nuanta.
 
Am folosit foarte des ,dupa cum se si vede :P, fardul trio Oriflame Beauty Smoky Collection, nuanta Smoky Black, cod 18341. Am folosit mai mult negrul pentru contur, pentru ca este mat si a inlocuit cu succes creionul khol, tine si mai mult.
 
Iubesc de la un timp mascara Extra-Volume Collagen de la L`oreal, nu ma mai pot satura de el. Rujul folosit este tot Oriflame Studio Artist, nuanta Hot Pink, cod 22868. Am mai folosit si un luciu de buze Yves Rocher, imi place mult culoarea, pacat nu tine foarte mult pe buze.

 
Alte produse folosite sunt nelipsitul Bifazic Hidroreparator de la Anian, despre care a auzit toata lumea :P, oja favorita Flormar, parca nu ma mai pot dezlipi de nuanta asta.
 
Restul produselor sunt toate de la Oriflame: Crema de picioare racoritoare cu un ispitor miros de capsuni, crema de maini Delicacy, cod 22799, crema de corp Swedish Spa, cu extract de alge si ceai alb antioxidant, cod 18482, masca de fata antioxidanta cu miros de struguri, de-mi vine sa o mananc de fiecare data :P si nelipsita cutiuta cu minuni, de data asta cu miros de cirese :P

 
Parfumul meu preferat de luna trecuta a fost Sun, l-am consumat aproape tot :P Nu tine foarte mult mirosul, dar il iubesc, imi da o stare de bine de fiecare data cand il folosesc :P
 

Nu stiu ce am avut luna trecuta, dar am preferat mai mult accesoriile argintii :P, bratara si colier Kenvelo, cercei No name.
 
Voi va regasiti vreun produs in postarea mea?
 

12 comentarii:

  1. Din postarea ta imi place mult corectorul Oriflame , pensula ELF si oja Flormar :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante produse!cum e gelul Sweedish Spa? dar Bifazicul anian?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super fain bifazicul, chiar se vad rezultatele si mai iti miroase si parul cateva zile superb :P.Gelul intra destul de repede in piele si miroase foarte bine.

      Ștergere
  3. Si mie imi plac foarte mult produsele de la Oriflame... in general lumea prefera Avon pentru ca sunt mai ieftine... dar cele de la Oriflame, chiar daca sunt putin mai scumpe decat cele de la Avon, mi se pare mult mai bune calitativ :-s

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se par mai bune. Mi-am cumparat mai multe produse Avon si nu am fost multumita de ele. :*

      Ștergere
  4. Şi eu sunt un fan al produselor Oriflame. Sunt îndrăgostită pe veşnicie de parfumul Divine.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmm, am vazut acolo gelul Swedish Spa de la Oriflame, mor dupa aroma aceea, mi-e dor si mie din nou de gama asta, cred ca o sa bifez gelul la urmatoarea comanda :P
    Blush-ul Bourjois arata super, ii faci review?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult cum miroase. Cred ca o sa fac review si la blush-ul bourjois :P te pup :*

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...