luni, 3 martie 2014

Lip stain-uri Fake Face cosmetics - REVIEW & SWATCHES

De ceva timp, am o noua pasiune, am inceput sa folosesc tot mai des lip stain-uri si parca nu ma mai pot dezlipi de ele. Astazi m-am gandit sa vi le arat pe cele primite de la Fake Face Cosmetics, care sunt in numar de sase.

Le-am imprumutat si Simonei, din partea careia am primit numai laude la adresa lor. Eu personal nici nu stiu ce culoare sa aleg dimineata pentru ca toate sunt superbe.



Puncte pozitive:
- rezista foarte mult, intreaga zi, chiar si dupa ce mananc
- culori foarte pigmentate
- nu este necesar contur de buze
- pret foarte mic
- mare varietate de culori

Puncte negative:
- usuca putin buzele dar asa sunt toate lip stain-urile
- trebuie aplicat in strat subtire altfel incarca buzele


Mie imi plac foarte mult, dupa ce le-am primit le folosesc aproape zilnic, mai ales atunci cand stiu ca nu am foarte mult timp la dispozitie pentru reaplicarea rujului.

Fiecare ruj are un gramaj de 4.4g, termenul de valabilitate este pana in mai 2015, iar pretul pe site este foarte mic, doar 16 lei bucata. Le gasiti AICI.

(poza preluata de la Simona)

Ca sa nu am probleme cu buzele cand folosesc aceste lip stain-uri, le hidratez foarte bine in timpul noptii, seara inainte sa adorm imi pun o cantitate mare cu balsam de buze sau preferata mea, cutiuta cu minuni.


Le dau jos seara destul de greu, eu folosesc lapte demachiant, ma chinui putin, insa merita din plin pentru ca toata ziua am buzele perfecte :P


Dupa ce am incercat aceste culori parca as vrea mai multe, in toate nuantele posibile, vreau si unul roz, bineinteles. Cele mai multe rujuri le am roz, insa in acest set nu am nimerit nuanta mea preferata de roz.

Dintre aceste 6 nuante, dupa cum vedeti mai jos,  numarul 02, numarul 04 si numarul 29 sunt cele care le folosesc cel mai des si pot sa spun ca sunt preferatele mele pentru ca se potrivesc cam la orice machiaj purtat de mine.


In concluzie, m-am indragostit de lip stain-uri si vreau sa incerc cat mai mult firme, voi ce imi recomandati sa incerc ? Tin sa precizez ca nu am incercat niciun lip stain de la alta firma si as vrea sa testez cat mai multe, bine, cu conditia sa nu aiba un pret exorbitant.


Ce nuanta credeti ca mi se potriveste mai mult??

Va pup :*



4 comentarii:

  1. 4 si 29 imi plac cel mai mult cum iti vin, eu am buzele prea uscate sau s-ar face urat dupa folosirea lor la scurt timp, am observat la alte rujuri aparent cremoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intradevar daca ai buzele foarte uscate nu prea sunt ok. Eu incerc sa mi le hidratez mult cand nu folosesc aceste lip stain-uri. Te pup

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...