vineri, 21 februarie 2014

DIY project : Ripped jeans

Cum astazi am avut destul de mult timp liber m-am gandit sa profit de el la maxim. Am de ceva timp o pereche de blugi foarte elastici care nu prea mai imi plac, mi se par prea simpli si cum am o atractie pentru blugii rupti mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu, ca doar sunt atatea tutoriale pe youtube.


M-am inspirat din tutorialul de mai jos, numai ca blugii mei fiind foarte elastici nu mergea la fel de bine si am improvizat un pic :P


Eu am folosit o forfecuta de unghii, o pila foarte abraziva si o penseta. In video s-a folosit si un ac dar eu am considerat ca nu am nevoie, pentru ca m-a ajutat foarte mult penseta.




Am inceput prin 2 taieturi in genunchi, din care am inceput sa trag firele albastre cu penseta, dupa cum vi-am spus sunt foarte elastici blugii mei si cum nu prea ieseau bine am scos si firele albe, pana a inceput sa arate mult mai bine.


Dupa ce am terminat cu firele am dat un pic si cu pila pana s-au uzat foarte tare si s-a rupt partea din mijloc. E o taietura destul de mare in genunchi, dar cand i-am luat pe mine mi se pare ca arata perfect. A iesit cam asa:


I-am mai taiat in alte doua locuri, pe celalalt picior, unde mi s-a parut ca s-ar potrivi si apoi am scos cateva fire la buzunare. Nu am vrut sa fie taiati in foarte multe locuri pentru ca mai am cateva perechi si nu vreau sa fie la fel.


Nu mi s-a parut prea greu si nici nu mi-a luat prea mult timp. Chiar imi place rezultatul si parca as vrea mai incerc :P


Cum vi se par?? Arata bine??

Voi ati incercat pana acum???

Va pup :* :*



4 comentarii:

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...