miercuri, 22 ianuarie 2014

Noile mele preferate - Pensulele FakeFace Cosmetics

Dupa cum va spuneam acum ceva timp, am primit pentru testare foarte multe pensule de la FakeFacecosmetics, iar data trecuta vi-am aratat doar o parte din ele. Astazi va arat pensulele mele preferate, pe care, dupa ce le-am primit, le folosesc in fiecare zi.


DESCRIERE
Pensulele de machiaj FakeFace , sunt compuse dintr-un mix din par natural si sintetic; conțin par de veverita.
Pensulele sunt adresate atat persoanelor care creeza un machiaj profesionist, cât si pentru uz personal .
Avantaje:




- pot si folosite atât cu produse uscate , cât si umede .
- pot fii spălate după fiecare folosire, parul nu-si schimba forma dupa uscare,
- manerul este foarte rezistent,
- pensulele au o forma dreapta, iar manerul măsoară in jur de 11 cm, pentru a fi ținute cât mai corect in mana si pentru o precizie foarte buna.
Pensulele Fake Face, se pot achiziționa , numai online de pe site-ul www.Fakefacecosmetics.ro .


Am primit 8 pensule, cele mai necesare pentru un machiaj complet, fiecare avand un ambalaj protector : 

1. Pensula pentru spranceneFolositi aceasta pensula pentru a da forma ideala sprancenelor si pentru a separa si lungi genele inainte de aplicarea rimelului .Periuta se poate folosi pentru a ordona sparncenele (poate fi folosita si la pensat ) pieptenele pentru a separa genele intre ele ,inainte sau dupa aplicarea rimelului.

2. Pensula pentru eyelinerEste perfecta pentru crearea unei linii precise . Datorita calitatii se poate folosi cu produse uscate cat si umede . Fiind o pensula in unghi poate fi folosita atat pentru linia ochiului, cat si pentru fardul de sprancene.

3. Pensula pentru aplicarea fardului in pliul ochiului (smudge) - Amesteca si contureaza pliul si coltul ochiului, oferind un rezultat impecabil.

4. Pensula pentru corector - Cu aceasta pensula se obtine o acoperire perfecta a tututor imperfectiunilor tenului.

5. Pensula pentru fardDimensiunea medie a pensulei iti ofera mai mult control si precizie pentru acoperirea cu fard a pleoapei. Folosita cu orice tip de fard de ochi.

6. Pensula pentru fond de tenPensula Angled Foundation poate si folosita atat cu produse uscate , cat si cu produse umede, creand o acoperire ireprosabila. Datorita formei sale, permite aplicarea cu precizie chiar si in locurile greu accesibile. Pensula Angled Foundation este folosita pentru aplicarea fondului de ten si a altor produse lichide.

7. Pensula pentru pudra Creeaza un finish natural si perfect al machiajului.

8. Pensula pentru blushCalitatea pensulei complexion brush permite atat folosirea produselor uscate ,cat si a celor umede. Este perfecta pentru aplicarea blush-ului, pudra sau pudrei translucida.


Sincer, eu sunt foarte multumita de calitatea lor, iar pretul este intre 8 si 10 lei, ceea ce inseamna un raport calitate-pret foarte bun. Perii pensulelor sunt foarte moi, deloc rigizi si nu inteapa deloc (am mai patit acest lucru cu alte pensule si nu este tocmai placut). Folosesc toate produsele din imagini in rutina mea zilnica, mai putin pensula de fond de ten, dimineata prefer aplicarea cu degetele (mi se pare mai rapida), insa unori seara cand ies, obisnuiesc sa combin doua nuante de fond de ten (pentru a obtine un ton mai inchis) si atunci folosesc pensula in cauza pentru amestecare si aplicare. Sunt foarte multumita de ea, iar datorita formei in unghi este foarte usor de folosit chiar si in zonele mai greu accesibile.
Am spalat aceste pensule de mai multe ori, iar perii au ramas la fel, nu a picat niciun fir si nici nu si-au schimbat forma.


Mie imi plac foarte de mult aceste pensule si parerea mea este ca nu trebuie sa dai o avere pe niste pensule care pana la urma fac acelasi lucru ca si cele ieftine :P

Mai multe informatii despre FakeFacecosmetics gasiti si pe Facebook




Va urez o seara cat mai placuta !!!

Va pup :* :*


6 comentarii:

  1. Chiar trebuie sa imi iau si eu cateva pensule noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata fain, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute pensulele si chiar am nevoie de unele noi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am nevoie doar de una pentru blending, in setul asta nu este niciuna si care o am eu nu e prea buna. Te pup :*

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...