duminică, 8 septembrie 2013

Ultimele cumparaturi...

Am incercat sa ma mai limitez la cumparaturi in ultimul timp, dar nu prea mi-a reusit in totalitate pentru ca nu m-am putut abtine sa comand ceva si de la Oriflame. De fiecare data cand ajunge comanda, ma simt ca un copil mic care primeste jucarii noi si sunt sigura ca doar din cauza acestui sentiment imi comand cate ceva din fiecare catalog :P Oare numai am sentimentul asta ??


Am ramas fara sampon si masca de par Anian si atunci mi-am dat seama ca parul meu nu arata prea bine fara ele si mi le-am comandat din nou.

Sampon Anian Repair&Protect - 16 lei
Masca de par Anian Repair&protect -25 lei

 La acest balsam de par m-a atras ambalajul atat de mult incat nu am putut pleca din DM fara el :P Sper sa fie si la fel de bun precum arata (review in curand).

Balsam de par Balea pentru par blond - 7,99 lei

Pentru ca am comandat mai multe produse, si pentru mama mea, am primit cadou doua deodorante Eclat, unul pentru El si unul pentru Ea.


Desi am destule rujuri din care nu am consumat nici jumate, am simtit nevoia sa imi cumpar unul nou. Culoarea nu prea e cea pe care mi-am dorit-o, e un pic mai inchisa decat in catalog si nu stiu daca sa il incerc sau sa-l fac cadou :P


Ruj Giordani Gold Canary Diamond - 24,99 lei

Mi-au placut mult acesti cercei, din cauza perlelor si mi se pare ca se potrivesc numai bine la garderoba mea.

Cercei Oriflame Sylvia Pearl - 27 lei

Mi-am mai cumparat si un fixativ HairX tot de la Oriflame, asa sa il am de rezerva pentru ca nu folosesc fixativ de obicei, dar sa fie acolo...


Voi ce vi-ati mai cumparat in ultimul timp??

Va pup :* :*



3 comentarii:

  1. arata bine tot ce ti-ai luat :) sa le folosesti cu placere
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti pe toate cu placere.. :D
    imi plac tare mult cercelusii :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place rujul, arata foarte bine, nu stiu cum e pe buze, asa pare culoarea ta, dar probabil numai pe buze o sa-ti dai seama exact :)
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...