luni, 30 septembrie 2013

NOTD : Blue nails again......

Da, stiu, am inceput sa am o problema cu unghiile in nuante de albastru, dar ce sa-i faci cand ai o asemenea frumusete de oja :P

De data nici macar nu sunt eu de vina, vinovata este Simona, careia imi multumesc frumos pentru ca mi-a facut cadou aceasta superba oja, am fost mai fericita decat un copil mic care primeste o jucarie noua.



In ultimul timp am purtat oja simpla si chiar simteam nevoia sa port un model mai interesant pe unghii, asa ca am apelat la o oja alba mata, folie argintie si gata modelul. Mie imi place cum a iesit, nu stiu voua daca va place :P


Oja primita cadou este de la Bourjois, este din gama 1 Seconde, nuanta In the Navy, numarul 23, cu o textura de silicon. Este o oja mata intr-o nuanta de albastru cobalt perfecta, cel putin pentru mine. 



Cred ca este prima oja care chiar face ceea ce promite, adica  1 nail = 1 stroke = 1 seconde. Imi place tot la aceasta oja, acopera de la primul strat si arata perfect, imi place mult cum luceste, cred ca este din cauza texturii de silicon.

                                                         

Pensula este perfecta, nu am intalnit o pensula atat de buna la o oja, nu lasa nicio urma, unghia ramane perfecta. Nu ma asteptam deloc sa se usuce chiar intr-o secunda, parca nu imi vine sa cred. 
Pentru acest model am folosit oja de la Bourjois, o oja alba mata Golden Rose, un lipici de unghii false, folie argintie, un dispozitiv pentru puncte si un lac de unghii incolor si o carioca speciala pentru a sterge surplusul de oja de pe margini.
                                                   


Cat despre rezistenta, este o oja destul de buna, rezista cam 3 zile, utilizand-o fara nicio baza sau top coat, poate si mai mult la unghii mai mici. 



Mie imi place destul de mult si cred ca in viitor o sa imi cumpar o alta culoare. 

Voua cum vi se pare ??

Va pup :* :*


8 comentarii:

  1. Pff, descrierea ta m-a convins sa-mi cumpar si eu una, e foarte, foarte frumoasa! :)
    Ma bucur din suflet ca-ti place asa de mult! :)
    Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador nuanta asta. arata tare bine :*

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ai facut pofta de unghiute albastre!

    RăspundețiȘtergere
  4. De cand caut un lac de unghi asa ca acesta. Am lacuri de unghii albastre dar nu prea sunt incantata de ele. Data viitoare am sa caut mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa este oja! Sunt foarte bune ojele 1 Seconde de la Bourjois.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...