miercuri, 4 septembrie 2013

August Empties.....

Am lipsit putin din coltisorul meu pentru ca am avut un pic de concediu si am simtit nevoia sa ma detasez un pic de tot ce imi intrase in rutina, inclusiv de blog. Incepand de azi sper sa resusesc sa ma mobilizez si sa am mai multe postari.

In ultimul timp am incercat sa nu mai imi cumpar multe produse pentru ca am cateva si vreau sa le consum, inainte sa expire. Cand tot arunc din cele expirate, imi dau seama ca arunc banii pe geam si cred ca nu sunt singura :P

Asadar produsele de mai jos sunt cele consumate de mine luna trecuta....


Noul meu gel de dus preferat a devenit cel de la Dove, miroase atat de bine incat imi vine sa il mananc si lasa pielea moale si catifelata.



Imi cer scuze pentru poza, dar am observat ca e stramba abia inainte sa o postez, iar ambalajul il aruncasem deja :P

 
Am ramas fara samponul meu preferat de la Anian, fara sa imi dau seama si a trebuit sa imi cumpar unul pana ajungea comanda. Acesta de la Dove este cel mai bun inlocuitor pentru ca are un pret acceptabil si nu usuca parul deloc.


Apa termala ce am tot folosit-o tot mai des luna trecuta este cea de la Ivatherm, dar parca nu mai sunt asa incantata de ea, cred ca o sa incerc altceva.


De cand am incercat prima data acest demachiant mi-a placut extrem de mult si nu cred ca o sa il schimb prea curand.


La acest deodorant mi-a placut foarte mult mirosul, dar din pacate, dupa ce l-am folosit am observat ca ingalbeneste foarte tare topurile albe si cu siguranta nu o sa-l mai cumpar.


Am primit cadou acest ser pentru varfuri de la Oyster si mi-a placut mult cum se comporta, il foloseam mai ales dupa ce imi intindeam parul cu placa, iar varfurile aratau mult mai bine dupa folosirea lui.


Aceasta masca de la Anian am primit-o pentru testare si mi s-a parut foarte buna, insa cea Repair&Protect mi se potriveste mult mai bine la parul meu.


Voi ce produse ati mai consumat luna trecuta??

Va pup :* :*


10 comentarii:

  1. Pff, si tu ai o gramada de chestii terminate, felicitari! Mai vad acolo si o cutiuta de minuni, deci si aceea e goala, nu? :P
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi :* .Da si cutiuta e goala, am uitat sa ii fac o poza separat :P

      Ștergere
  2. mie nu mi-a placut cel de la dove, parerea mea aici
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2013/02/review-sampon-dove-intense-repair.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am incercat mai multe care se gasesc in supermarketuri si e singurul care nu imi usuca parul, mie mi se potriveste destul de bine. Te pup :*

      Ștergere
  3. se vede, esti o fana Dove si Garnier :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate de la Garnier o sa folosesc doar demachiantul :P

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Da da, sper sa reusesc sa consum mai mult din ce am si sa nu mai cumpar altele pana nu am neaparata nevoie :P Cam greu, dar incerc :)))

      Ștergere
  5. Mi-am luat si eu de curand gelul de dus de la Dove si-mi place foarte tare! Nu e preferatul meu, dar e acolo in top :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult si vreau sa incerc toata gama de geluri de dus :P

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...