marți, 18 iunie 2013

Wishlist de incaltaminte...foarte scurt

Sezonul acesta am un buget mai restrans pentru pantofi, am cam facut abuz anul trecut si mi-am promis ca vara aceasta ma voi tempera, asa ca dupa indelungi chibzuinte cu lista bifata si debifata, taiata, mototolita si aruncata, am hotarat sa ma opresc la doar doua articole absolut necesare: adidasi si sandale cu talpa joasa.

Adidasi imi trebuie neaparat pentru ca anul trecut, printre toate celelalte cumparaturi, nu mi-am luat deloc adidasi, nici macar o singura pereche, iar cei vechi s-au cam uzat si sincer m-am si plictisit de ei :P
Am avut destul de multe modele de-a lungul timpului,( inainte purtam adidasi in fiecare zi ), iar din experientele mele mi-am dat seama ca nu prea se merita sa dai banii pe adidasi care nu sunt de piele pentru ca se strica foarte repede si nu reprezinta o prea buna investitie pe termen lung.

Mi-am cumparat si adidasi din bazar, din piele ecologica, doar din cauza ca erau foarte draguti si ieftini si am mers pe principiul "pantofi mai ieftini, dar mai multe perechi" , insa socoteala s-a dovedit a nu fi foarte buna pentru ca adidasii draguti nu m-au tinut prea mult timp, doar vreo cateva luni, asa ca am renuntat categoric la respectivul rationament.
Asadar intentia mea este sa-mi cumpar o pereche de adidasi originali dar din piele, parerea mea este ca acestia chiar merita banii, o pereche ma tine 2-3 ani, nu doar cateva luni (la fel m-au tinut si cei pe care ii am in prezent - sunt marca Adidas, dar chiar m-am plictisit de ei si trebuie neaparat inlocuiti :P).

Am cautat prin mall la anumite branduri foarte cunoscute si sincera sa fiu m-au cam surprins preturile (cam de la 350 lei in sus), un pic cam mari pentru bugetul meu.
M-am gandit ca este mai bine sa caut online si am gasit oferte mult mai bune decat in magazine. Incet-incet cumparaturile online ma cuceresc si castiga tot mai mult teren in optiunile mele de cumparare. Aceste  modele sunt mai pe gustul meu:






Imi plac adidasii cu talpa mai subtire, modele mai finute,care urmaresc foarte bine linia piciorului. Inca nu stiu exact ce culoare as vrea, dar parca culorile deschise imi fac cu ochiul. Cel mai mult imi place a doua pereche sau ceva foarte apropiat de respectivul model.

Si cum spuneam mai sus, am neaparata nevoie de o pereche de sandale cu talpa joasa si as vrea albastru cobalt :P, da stiu, iarasi albastru dar nu am avut niciodata sandale culoarea asta si acum ar fi momentul.
Am gasit doua modele foarte frumoase, dar foarte simple, care par insa destul de comode. Recunosc ca pantofi nu prea mi-am comandat online si cam am emotii, oare se potrivesc marimile ??






Totusi sunt un pic indecisa daca sa-mi cumpar online sau sa astept reducerile de prin mall, nu stiu care e cea mai buna solutie, desi preturile de pe net ma incurajeaza sa comand online :P


Voi de unde va cumparati incaltamintea?

Va pup :*



2 comentarii:

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...