marți, 14 mai 2013

Gel de curatare a tenului ANIAN - REVIEW

Dupa cum ati vazut acum cateva saptamani, am primit pentru testare si acest gel de curatare a tenului si nu m-am grabit sa-i fac review pentru ca trebuia sa-l folosesc ceva timp pentru a putea sa imi formez o parere despre el.


Produsul primit este un gel de curatare a tenului cu antioxidanti din goji si rodie care are un miros puternic asa de placut ca imi vine sa-l mananc :P Imi place foarte mult mirosul de prospetime si curatenie care imi ramane dupa ce ma spal cu el.




DESCRIEREA PRODUSULUI : Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea. Previne aparitia excesului de sebum. 


INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE : Aplicati o cantitate mica de gel pe fata si masati usor. Limpeziti cu apa din abundenta. Testat dermatologic.



Puncte pozitive :
- miroase extrem de bine
- este necesara o cantitate mica pentru toata fata
- nu este lipicios 
- tenul ramane foarte catifelat
- consistenta usoara, fluida
- pret accesibil
- curata foarte bine tenul
- previne aparitia excesul de sebum

Puncte negative :
- mie personal nu prea imi place ambalajul, din cauza consistentei mai lichide al produsului as fi preferat sa fie ambalaj cu pompita, asta, ca sa nu risipesc prea mult produs, pentru ca imi mai scapa cateodata mai mult produs decat trebuie

Produsul are 150 ml si costa 22 lei pe site, iar termenul de valabilitate este 12 luni de la deschidere,care mi se pare mai mult decat suficient, sigur il termin pana atunci, pentru ca il folosesc o data sau de doua ori pe zi.

 Curata foarte bine tenul, acesta ramanand foarte catifelat si cu un aspect fresh. Imi place mult si faptul ca nu este deloc lipicios iar cand ma spal cu el face un pic de spuma.

Cu siguranta o sa-l cumpar cand il termin pentru ca imi place cum ramane tenul si faptul ca mirosul lui ma binedispune :P

Il puteti cumpara de AICI, comanda ajunge foarte repede, in maxim 2 zile,  iar daca aveti o comanda de peste 100 lei puteti sa va alegeti GRATIS un produs la alegere din cele de mai jos :




Va pup :*




4 comentarii:

  1. ma tenteaza foarte tare si de mult timp, dar momentan am destule cleansere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa ma abtin si sa imi cumpar doar cand e aproape gol cel pe care il folosesc :P Cateodata reusesc :))

      Ștergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...