sâmbătă, 27 aprilie 2013

Masca de par regeneratoare ANIAN - REVIEW

Fiind foarte multumita de produsele Anian mi-am comandat din nou in urma cu o saptamana si ceva produsele mele preferate, ele fiind samponul si masca Repair&Protect si bifazicul hidroreparator . Cand am trimis aceasta comanda, am avut ocazia sa imi aleg si doua produse pentru testare, asadar mi-am ales aceasta masca regeneratoare si un gel de curatare a tenului cu antioxidanti (review in curand).



Nu am prea incercat masti fara clatire pentru ca m-am gandit ca daca folosesc keratina lichida sau bifazic o sa-mi incarce prea tare parul, dar vroiam sa o incerc pe aceasta neaparat pentru ca am citit cateva review-uri si toate erau pozitive.


DESCRIERE : Contine extract din secretii de melc si extract din fructe. Protejeaza parul si culoarea de factorii externi, ofera protectie solara, mentine parul sanatos si intarzie imbatranirea parului. Efect imediat.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE : Se aplica pe parul proaspat spalat, iar pentru efect imediat se recomanda masarea cu un prosop uscat. Nu necesita clatire.



Puncte pozitive :
- are efect imediat, vizibil de la prima spalare
- da aspect de par asezat, fara fire rebele
- hidrateaza bine varfurile
- consistenta usoara, nelipicioasa
- da parului un aspect lucios
- parul se ingrasa mai greu
- pret accesibil
- are un miros minunat care dureaza cateva zile

Puncte negative :
- din cauza consistentei mai fluide, se creeaza falsa nevoie de a aplica mai mult produs, insa in mod normal cantitatea necesara este aceeasi ca si la celelalte masti de par



Aceasta masca este fara clatire, iar eu o folosesc impreuna cu keratina lichida sau bifazic, pentru ca cele doua tratamente le folosesc alternativ. Produsul are 250 ml, costa 30 lei si parerea mea este ca merita toti banii, iar efectele unui par mai sanatos si hidratat sunt vizibile imediat.





Aceasta masca are o consistenta mai usoara, mai lichida, foarte diferita de cea Repair&Protect si aveam tendinta sa pun tot mai multa, dar m-am obisnuit cu ea si este suficienta o cantitate destul de mica. Imi place mult si faptul ca nu este deloc lipicioasa si nu incarca parul, acest lucru fiind din cauza consistentei foarte fluide.

Acum nu stiu ce masca o sa-mi cumpar data viitoare pentru ca amandoua mi se par foarte bune, probabil pe.......amandoua o sa le iau :P

Voi ati incercat aceasta masca?


 Produsele Anian si nu numai le puteti cumpara de AICI, iar cu ocazia Pastelui aveti reducere la aproape toate produsele. 

Mai aveti la dispozitie 9 zile in care puteti cumpara cu reducere, iar  pana pe 30 aprilie, folosind codul 8100 aveti 8% reducere la comanda.

Pentru mai multe informatii intrati AICI.


Va pup :* :*


12 comentarii:

  1. Da, eu chiar acum o folosesc si sunt super incantata de ea, sunt sigura ca ramane printre preferatele mele :) (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie incepe sa imi placa tot mai mult. Abia m-am obisnuit cu ea :P

      Ștergere
  2. Ai uitat sa spui de miros care e absolut superb! <3
    Mereu ma intreaba mama cu ce m-am dat de miros asa frumos.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu pot sa cred ca am uitat, mersi ca mi-ai amintit :P
      Am adaugat la puncte pozitive :D

      Ștergere
  3. mereu m-a incuriozit marca asta cred ca voi incerca si eu ceva cat de curand ! de azi te urmaresc daca iti face placere te astept si pe la mine pupici :)

    www.makeupmania86.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand aceasta marca din tot sufletul. Merita fiecare banut :*

      Ștergere
  4. daca e fara clatire, din pacate, nu-i pentru mine :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu eram prea incantata de mastile fara clatire, dar asta mi-a demonstrat chiar contrariul si imi place mult :P

      Ștergere
  5. Buna, ai un award la mine pe blog - "The Versatile Blogger Award" :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Am zis sa incerc si eu produsele de la Anian. Te-am nominalizat aici http://adinaphotobeautylife.blogspot.ro/2013/04/the-versatile-blogger-award.html :*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...