miercuri, 15 octombrie 2014

Gradini de flori la tine acasa cu lenjeriile de pat 3D

De vreo doua luni ma tot documentez pe site-urile de specialitate in incercarea de a face mici modificari in locuinta mea (care din pacate nu e a mea, ci doar inchiriata) si m-am hotarat sa incep cu dormitorul, fiind spatiul in care petrec cel mai mult timp. Si cum in ceea ce priveste mobila nu prea pot sa modific mai nimic, in afara de mici mutari de corpuri prin incapere, ma gandeam sa inlocuiesc perdelele, draperiile si lenjeria de pat, pentru ca acestea sunt cel mai simplu de schimbat, si sa dau viata unuia dintre pereti, si ma refer aici la cel din spatele patului pe care intentionez sa-l vopsesc intr-o culoare intensa, vibranta.

Nu prea stiu exact ce culoare ce as vrea si din cauza aceasta ma gandeam sa plec de la lenjeria de pat, pentru ca, patul este corpul de mobilier care ocupa cel mai mare spatiu din intreg dormitorul si imi doresc sa-l consider centrul de interes al incaperii.

In linii mari imi doresc ceva colorat si vesel, care sa-mi dea o stare de bine, Cum intotdeauna imi plac lucrurile noi, parca as opta pentru un model 3D, motiv pentru care in ultimul timp am tot studiat categoria de preturi lenjerii 3D de pe site-urile de specialitate.


Nu stiu daca voi ati observat acest tip de lenjerii de pat, dar unele modele mie mi se par fascinante, cel putin cea de mai sus cu lalele (unele din florile mele preferate) mi se par aproape reale, chiar perfecte. Si daca nu sunteti familiarizate cu conceptul de lenjerii 3D, aflati ca acestea sunt lenjerii de pat cu printuri tridimensionale fiind realizate cu o tehnologie speciala de imprimare care asigura o foarte lunga durata de viata, fara posibilitatea de decolorare la spalare. 
Modelele 3D sunt variate, de la flori, animale si peisaje, pana la masini, motociclete sau peisaje urbane.

Problema in cazul meu este ca imi doresc o lenjerie de pat feminina, imi doresc flori mari si colorate, care insa nu stiu cat de bine il vor reprezenta si pe partenerul meu de viata. Pana in acest moment nu am avut inca ocazia de a discuta acest aspect cu el, se stie ca barbatii nu se implica in astfel de probleme legate de amenajarile interioare, dar oare se va simti confortabil intr-un camp de lalele mov? 

Dupa ce voi reusi sa ma decid asupra unui model de lenjerie, lucrurile vor decurge mai usor, pentru ca in functie de aceasta voi alege draperiile, intr-o culoare uni si perdelele cel mai probabil intr-o culoare neutra pentru a nu concura cu lenjeria de pat si peretele pe care intentionez sa-l vopsesc intr-o culoare la fel de vie. Voi ce parere aveti despre lenjeriile 3D??Un comentariu:

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...