duminică, 23 martie 2014

Smart baby sau de unde facem cumparaturi pentru bebelusi

De vreo două saptamani m-a ales cu o noua provocare si anume gasirea unui cadou potrivit. Nimic deosebit până acum, am facut asta de sute de ori, însă  diferenta provine de la faptul ca de această data cadorisita va implini un singur anișor. Evident, noutatea a consituit-o faptul că sunt pusă pentru prima data in ipostaza de a cumpara un cadou unui copil si va spun cu sinceritate ca mi-a fost foarte greu, in conditiile in care experienta mea cu copiii se opreste unde la ... zero.

Fiind fetita, initial m-am gandit ca cel mai frumos cadou in asemenea conditii ar fi o papusa. Recunosc ca nu m-am putut gandi mai departe de jucarii, dar m-am razgandit repede, cand, intrand intr-un magazin cu produse pentru copii, in speta jucarii, am ramas de-a dreptul socata de felul in care arata papusile in ziua de astazi. Nu s-au pliat deloc pe imaginiile si amintirile mele cu papusi pe care le am din propria mea copilarie. Papusile din ziua de astazi sunt foarte rigide, au o expresie faciala extrem de ciudata, indraznesc sa spun chiar respingatoare, capul mare, deformat in raport cu corpul mic si firav, in sfarsit am renuntat repede la ideea de jucarii si am iesit bulversata din magazin.

Am reconsiderat situatia si am decis sa fac un pic de cautare pe google in speranta ca voi gasi idei despre cadouri pentru copii, mult mai inspirate decat ceea ce aveam eu intial in minte. Asa am dat peste magazinul smart-baby.ro si mi-am dat seama, ca tot comertul online ma va salva si in aceasta situatie. Mi se pare fascinant cum, cumparaturile online, au castigat tot mai mult teren in decizia mea de cumparare (mai nou am inceput sa comand si alimente de pe net).

Magazinul in cauza mi-a atras atentia datorita faptului ca intreaga gama de produse comercializate se incadreaza perfect in ceea ce am eu in minte pentru cadoul fetitei prietenilor mei. Dupa ce am studiat cateva discutii pe forumurile de mamici, mi-am dat seama ca ar trebui sa cumpar fetitei un produs de care sa aiba nevoie, eventual ceva ce prietenilor mei le lipsea si asa mi-am facut o lista in minte cu cateva produse pentru copii.

Site-ul Smart Baby este foarte usor de navigat, pentru o necunoscatoare ca mine, acest lucru este foarte important. Produsele sunt impartite pe cinci categorii: carucioare, scaune auto, masa si odihna si la plimbare. Pozele fiecarui produs se deschid in format mare, pe intreg monitorul, astfel incat toate detaliile sunt foarte usor de observat si practic eviti surprizele neplacute la receptionarea acasa a produsului. Pe langa pozele concludente, produsul oferit spre comercializare vine insotit de o descrie si detalii precum greutate sa, varsta pentru care se recomanda (foarte, foarte important pentru mine, care nu am cunostinte de acest tip), precum si greutatea maxima a copilului caruia ii este destinat respectivul produs. In plus de asta, daca produsul cumparat nu corespunde cu cel de pe site, el poate fi returant fara nicio cheltuiala, lucru care mi-a conferit foarte multa incredere in ceea ce priveste calitatea produselor comercializate pe acest site. Oricum intreg conceputul pe baza caruia cei de la Smart Baby si-au construit acest magazin online, tine de ideea de combinatie intre produse inovative, de foarte buna calitate, atent selctate si preturi pentru toate buzunarele.
Eu m-am oprit la premergatoare, asta pentru fetita nu poseda inca unul, iar pretul de pe Smart Baby se incadreaza perfect in bugetul meu, inclusiv transportul.



Ma gandesc la acest premergator muzical cu masuta detasabila, costa doar 149 de lei si cred ca, pe langa faptul ca e dragut foc, i-ar fi si extrem de util fetitei prietenilor mei.

Voi ce spuneti, sunteti de acord cu mine??

Va pup :*:*




3 comentarii:

  1. Eu cred ca copii la 1 an nu mai au nevoie de premergator....daca nu a fost pus pana acum , nici nu mai este nevoie..din pdv medical este neindicat...mama a unei Fetite de 15luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, oare ar trebui sa ma orientez spre altceva ?! Mi se pare foarte dificil...

      Ștergere
  2. Sincer, nu ma pricep deloc. Credeam ca am gasit cadoul potrivit, dar m-ati convins sa caut altceva. Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...