sâmbătă, 28 decembrie 2013

Paleta FakeFace Cosmetics - REVIEW & SWATCHES

Dupa cum vi-am promis ca o sa mai urmeze postari cu produsele primite de la FakeFaceCosmetics, astazi va arat paleta cu 6 nuante de gri si verde oliv.



Am fost foarte incantata ca in pachetul primit se afla si o paleta, bineinteles ca vreau sa am cat mai multe, probabil ca si voi de altfel, niciodata nu sunt suficient de multe :P


Aceasta paleta are 6 nuante de griuri colorate, toate sidefate si foarte pigmentate, nefiind necesare straturi multiple pentru o intensitate maxima. Nuantele sunt cu adevarat interesante, nu le am in nicio alta paleta si se potrivesc de minune ochilor mei caprui inchis. 



Din punct de vedere al calitatii sunt multumita de aceasta paleta, fardurile nu sunt deloc prafoase si rezista intreaga zi fara sa se stranga in pliuri sau sa-si piarda din intensitate. 

Pe site, gasiti AICI paleta si in alte nuante, la pretul de 18 lei - un pret decent din punctul meu de vedere.


Am realizat si un machiaj pe care vroiam sa vi-l arat, folosind aceasta paleta, machiaj inspirat din postarea Simonei (am incercat tehnica ei), dar din pacate aparatul foto nu a colaborat cu mine de aceasta data, insa promit ca voi reveni intr-o alta postare si cu astfel de imagini.

SURSA

Voi folositi astfel de nuante in machiajele voastre?


Va doresc un weekend minunat !

Va pup :* :*



2 comentarii:

  1. Hihi, chiar asa, ce bine se potriveste machiajul meu pentru culorile din paleta ta :P
    Super! Trebuie sa ne arati si o varianta a ta, eu abia astept :P
    Puup!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariu

Sleek Ultra Mattes Darks V2 - REVIEW & SWATCH

Cred ca paletele Sleek nu mai sunt un secret pentru nimeni si aproape fiecare bloggerita are macar o paleta in trusa de make-up. Mie imi pla...